Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Την Παρασκευή 9 Μάη η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Κόρινθο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Τ.Ε Κορινθίας του ΚΚΕ καλεί το λαό της Κορινθίας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ την Παρασκευή 9 Μάη στις 8:00 μ.μ. στην πλατεία Περιβολάκια στην Κόρινθο.
Ήρθε η ώρα ο λαός να ψηφίσει με βάση τα δικά του συμφέροντα, για το μέλλον το δικό του και των παιδιών του, για να ανοίξει ο δρόμος για μια ελπιδοφόρα προοπτική. Ξέρει καλύτερα από όλους πως οι εκλογές γίνονται σε μία περίοδο, που ολοένα και περισσότερες λαϊκές οικογένειες δυσκολεύονται ή και αδυνατούν να τα βγάλουν πέρα. Έχει πλέον αποκτήσει πείρα. Αρκετά ανέχτηκε τις υποσχέσεις και τα ψέματα για καλύτερες μέρες, για δουλειά και ευημερία μέσα στην ΕΕ, το σφαγείο των λαϊκών δικαιωμάτων. Ήρθε η ώρα να σηκώσει το αναστημα του. Να μην κάνει ξανά τα ίδια λάθη. Να μην επιτρέψει να προστεθεί η ψήφος του σε όλους αυτούς που θα την αξιοποιήσουν για αντιλαϊκές, αντεργατικές πολιτικές. Έχει ανάγκη από Αγωνιστές Δημάρχους, Περιφερειάρχες και Συμβούλους, που θα είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τα λαϊκά προβλήματα, που δεν θα είναι εξαρτημένοι από τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, που δεν θα εφαρμόζουν πιστά την αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε τοπικό επίπεδο. Για να δυναμώσει η εργατική λαϊκή αντιπολίτευση στην αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων και της ΕΕ.
Θα μιλήσει ο Αλέκος Αρβανιτίδης υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και μέλος της εκτελεστικής γραμματείας της ΑΔΕΔΥ.
Χαιρετισμό θα απευθύνουν  οι:
  • Νίκος Αγγέλου, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, μέλος της Πανελλαδικής γραμματείας της ΠΑΣΥ και πρόεδρος του αγροτοκτηνοτροφικού συλλόγου Αργολίδας
  • Ηλίας Μπράβος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με τη Λαϊκή Συσπείρωση
  • Μιχάλης Καρακάσης, υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Κορινθίων με τη Λαϊκή Συσπείρωση

Ψηφίζουμε ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, Λαϊκή Συσπείρωση σε Δήμο και Περιφέρεια.

05/05/14