Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Συμμαχία Νέων Σικυωνίων: "ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε λαϊκή συνέλευση ο πρόεδρος Κάτω Διμηνιού, στην οποία λησμόνησε να καλέσει τη δημοτική αρχή, προσπάθησε να δικαιολογήσει την αδυναμία του να διαχειριστεί τα προβλήματα της κοινότητάς του και την ανικανότητά του να συνεργαστεί με τη δημοτική αρχή. Στη συνέλευση αν και δεν είχε προσκληθεί, παραβρέθηκε ως είχε υποχρέωση, ο Δήμαρχος κ. Σταματόπουλος με συνεργάτες του Δημοτικούς Συμβούλους. 
Μετά την ομιλία του προέδρου, που έβριθε ανακριβειών και ψεύδους, το λόγο ζήτησε και έλαβε ο Δήμαρχος, κ. Σταματόπουλος προκειμένου να τοποθετηθεί στα θέματα που ο κ. Πρόεδρος έθεσε. 
Στην ερώτηση του κ. Δημάρχου “τι έκανες πρόεδρε τα χρήματα που ενυπόγραφα πήρες για τον καθαρισμό των υδραυλάκων;” αντί απάντησης δέχτηκε επίθεση τραμπούκων μεταξύ των οποίων και υποψήφιοι του ψηφοδελτίου του κ. Σπανού, οι οποίοι με άναρθρες κραυγές προσπάθησαν να εμποδίσουν την τοποθέτηση του Δημάρχου στα υπόλοιπα θέματα που έθεσε ο πρόεδρος της κοινότητας. 
Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο κ. Σπανός που ήταν παρών ουδέν έπραξε προκειμένου να συνεχιστεί ο διάλογος. 
Μετά από αυτό, ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του αποχώρησαν εκφράζοντας την λύπη τους γιατί κάποιοι δε αντέχουν το διάλογο αλλά επιδίδονται στην προσφιλή τους μέθοδο τραμπουκισμού και ψεύδους. 
Οι κάτοικοι της τοπικής κοινότητας Κάτω Διμηνιού δικαιούνται να μάθουν και θα μάθουν για τα έργα και τις μέρες του προέδρου. 
Το ερώτημα πάντως παραμένει: 
“τι έκανες πρόεδρε τα χρήματα που ενυπόγραφα πήρες για τον καθαρισμό των υδραυλάκων”. 

Συμμαχία Νέων Σικυωνίων 
 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ